Ha sikerül pályázati forrásokat mozgósítani egy-egy marketingkommunikációs projekt kapcsán, mindannyian jól járunk. Ezért fél szemünket a különböző pályázati lehetőségeken tartjuk.


Mint az sokak számára ismert, a 2014-es év első fele a 2007–2013-as fejlesztési időszak zárásával és elszámolásával telt, illetve a 2014–2020-as időszakban érkező uniós források felhasználásának keretét jelentő partnerségi megállapodás előkészítése zajlott. A nyár elején kerültek benyújtásra a következő ciklus európai forrásainak felhasználását tartalmazó operatívprogram-tervek, október közepén pedig a különböző operatív programokban megkezdődtek a pályázati kiírások.

Amit általánosságban tudni érdemes: Magyarország az új uniós költségvetési időszakban a strukturális alapokból és a kohéziós alapból a hazai társfinanszírozással együtt 7480 milliárd forintot használhat majd fel; a rendelkezésre álló források 60 százalékát várhatóan közvetlenül gazdaságfejlesztésre fordítja hazánk. Ami külön jó hír, hogy a fejlesztési irányelvek nagy hangsúllyal kezelik majd a mikro-, kis- és közepes vállalkozások (Kkv) fejlesztéseit, hiszen a hazai vállalkozások 99,9 százaléka ebbe a kategóriába esik, valamint ezek foglalkoztatják a munkavállalók közel háromnegyedét, és több mint 50 százalékkal részesednek a GDP-ből.

Nem érdemes elmenni egy ilyen lehetőség mellett!

Amit sikerdíjért cserében biztosítunk:
  • Díjmentes pályázatfigyelés
  • Díjmentes előminősítés és konzultáció
  • Megvalósíthatósági tanulmányok, költségvetési és üzleti tervek elkészítése
  • Pályázat teljes körű menedzselése (szakmai beszámolók, pénzügyi elszámolások, fenntartási jelentések elkészítése)
  • Pályázat kivitelezése

Egy szó mint száz: Segítünk az első lépéstől az utolsóig!

Hírleveleinkben folyamatosan tájékoztatunk, ha szeretnéd! Itt tudsz feliratkozni.