puzzle-pieces

Az alábbiakban felsorolt marketingkommunikációs eszközöket akár külön-külön is igénybe veheted, és annak is örülünk, mi több megtiszteltetésnek vesszük, ha teljes egészében ránk bízod vállalkozásod marketingkommunikációját. Ez utóbbi esetben az alábbi palettáról azokat az eszközöket választjuk ki és integráljuk, amelyek tevékenységedhez, kommunikációdhoz és célcsoportjaidhoz a leginkább megfelelőek.

 

Marketing-tanácsadás

tanacsadas illusztr2 315x150

Fordulj hozzánk bizalommal, ha elakadtál a marketingeddel, vagy valami egészen új fába akarod vágni a fejszédet, és tanácsra van szükséged. Egy konzultáció ingyenes.

Részletek …

Marketingtervezés

tervezes illusztr2 315x150

Talán nem kell meggyőzni arról, mennyire fontos a tervezés egy bármilyen hosszú távú, kitartást igénylő munkafolyamat esetén. Nincs ez másként a marketingmunkáddal sem.

Részletek …

 

Arculat – tervezés, kivitelezés

Arculattervezés

Egy vállalkozás akkor sikeres, ha sikerül jól karakterizálni; markánsan elkülönül és jól felismerhető a piacon. Ha szeretnél egy „stylist”-et céged számára, örömmel állunk rendelkezésedre.

Részletek …

Online marketing

Online marketing

Ha ma marketingről beszélünk, egyre nagyobb százalékban beszélünk az online marketingről. Ha úgy érzed, hogy nem tudsz lépést tartani a fejlődéssel, szívesen segítünk.

Részletek …

 

Public Relations

Public Relations

Egy vállalkozás akkor tud igazán hatékonyan működni, ha a környezete elfogadja, pozitívan, bizalommal áll hozzá. Ezért viszont dolgoznod kell. Ha Neked erre nincs időd, megtesszük mi!

Részletek …

Promóciószervezés

promocio6

Egy tanulmány szerint a magyarok hosszabb időt is hajlandók autózni azért hogy jobb ár–érték arányban tudjanak megvásárolni egy-egy terméket. Mit jelent ez? Érdemes őket ösztönözni...

Részletek …

 

Direkt Marketing

Direkt Marketing

Jól tervezhető, jól célozható, jól mérhető... És ami még külön jó hír, hogy a modern kommunikációs eszközöket is remekül tudja használni. Feltétlen ajánljuk a figyelmedbe!

Részletek …

Reklám

Reklám

Úgy gondolják sokan, hogy a klasszikus reklámeszközök, azaz az ATL-ek, a nagyvállalatok privilégiuma. Mi ezzel nem teljes mértékben értünk egyet. Hadd győzzünk meg!

Részletek …