…eszes tanácsokkal viselhetsz hadat hasznodra…
(Bölcs Salamon)

 

Elképesztő, hogy már Salamon is haszonról beszélt… Úgy látszik mégsem változott a világ túl sokat ez alatt a néhány ezer év alatt… Biztos vagyok benne, hogy a föld legbölcsebb emberének többek között marketing tanácsadói is voltak, és az ószövetségi írásokban említett hatalmas vagyon láttán jó okunk van feltételezni, hogy hallgatott is rájuk.

marketing tanácsadás

A marketing ma olyan, mint a futball, mindenki ért hozzá… szerintem persze csak addig, amíg el nem kezdi csinálni.

Feltételezem, hogy azért landoltál ezen az oldalon, mert ezt a kérdést már Te is árnyaltabban látod. Talán volt már néhány próbálkozásod, de nem hozott osztatlan sikert? Esetleg voltak sikerek, de a szakterületedre szánt időből nem szívesen szánsz arra, hogy elmerülj a marketing rejtelmeiben, és megtanulj egy másik szakmát. Teljesen igazad van! Lehet, hogy még nem próbáltad ki magad a marketingben, de már most tudod, hogy a fenti mondat csak a kiegészítésemmel igaz, így inkább maradsz a kaptafádnál, és segítséget kérsz. Bármi is legyen a válaszod, egy biztos, valamiért itt vagy, és marketingtanácsokra van szükséged. Én pedig reménykedem abban, hogy „eszes” tanácsokkal szolgálhatok. Ha a szakmádhoz kiválóan, a marketinghez viszont kevésbé értesz, akár még jó páros is válhat belőlünk.


Az első konzultáció ingyenes; ne lepődj meg, ha először nem sziporkáznak majd a marketingokosságok, hanem csak kérdezek, és túlnyomó részt Te fogsz beszélni!

Időpontot kérek!