Bízd ránk a Marketinged,
és egész más megvilágításba kerülsz!

Bízd ránk a Marketinged,
és szabadulj meg a felesleges terhektől!

Bízd ránk a Marketinged,
és kerülj a csúcsra mihamarabb!

Bízd ránk a Marketinged,
és egy teljes csapat dolgozik a sikereidért!

Miért válaszd a marketing kiszervezést?
Miért válassz minket?

anyagilag így sokkal jobban megéri Neked

Mert anyagilag így sokkal jobban megéri Neked

Számoljunk csak... Ma egy marketingmenedzser – aki érdemben tudná levenni a terheket a válladról – kkv-szektorban bruttó 500-600 ezer forintot keres, a teljes bérköltséget nézve 650-750 ezer forintba kerül havonta. Ez egy komoly befektetés már önmagában, nem beszélve a többi marketingköltségről.
Ha a marketing kiszervezést választod, nem a munkában eltöltött időért fizetsz, hanem az elvégzett feladatokért.
értünk a marketinghez, és szeretjük is amit csinálunk

Mert értünk a marketinghez, és szeretjük is amit csinálunk

Ami még fontosabb, hogy nemcsak ismerettel, de tapasztalattal is rendelkezünk. Ma már elengedhetetlen az elméleti ismeretek és a gyakorlatban szerzett tapasztalat együttes és folyamatos bővítése. Mivel cégeknek és nem egyetlen vállalkozásnak dolgozunk, számos területen van lehetőségünk alkalmazni a különböző marketingeszközöket, elméleti és gyakorlati tudásunkat folyamatosan edzésben tartjuk, sőt szélesítjük.
egy egész csapat dolgozik majd érted

Mert egy egész csapat dolgozik majd érted, mint egy marketingosztály

Gyakorlatilag egy csapat, ha úgy tetszik egy komplett marketingosztály áll majd rendelkezésedre, hogy kihozza a céged marketingkommunikációjából a maximumot. Nem kell többet jó grafikust, szövegírót, webest stb. keresned, aztán ha mégsem válik be, újra végig csinálni a tortúrát. Jól bevált, összeszokott szakembereink megtesznek majd mindent, hogy a céged egyre jobb megvilágításba kerüljön a piacon, és sikert sikerre halmozzon.
gyorsak, hatékonyak és rugalmasak vagyunk

Mert gyorsak, hatékonyak és rugalmasak vagyunk

Igyekszünk tényleg úgy dolgozni, mint egy marketingosztály, és nem úgy, mint egy marketingügynökség. Mit jelent ez? A tervszerűen végzett munka mellett nem vesszük zokon a váratlan megbízásokat, feladatokat; nem centizzük ki a konzultációs órákat. Természetesen szem előtt tartjuk mi is a hatékonyságot, de bátran ránk írhatsz vagy ránk csöröghetsz, mintha ott ülnénk a szomszéd szobában. Nem a percekre, órákra koncentrálunk, hanem az eredményre.
 innovatív, kreatív ötleteket kapsz

Mert innovatív, kreatív marketingötleteket kapsz tőlünk

Biztos lehetsz abban, hogy a szakszerű, gyors és rugalmas munka mellett folyamatosan fogunk agyalni azon is, hogy a megszokott – de akár jól bevált – marketingmegoldások mellett mit tudunk tenni még annak érdekében, hogy a piacon mindig jobban kitűnj, mint a konkurenciád. Nem csak a tudásunkat, de a szívünket és kreativitásunkat is beletesszük az alkotó munkába, úgyhogy készülj fel, mert ha velünk dolgozol, bevállalósnak kell lenned. Ma már csak így tudod a figyelmet megszerezni és magadon tartani.
több időd marad a szakmádra

Mert több időd marad a szakmádra, arra amihez igazán értesz

Nem elég, hogy rengeteg időd elmegy a napi marketingteendőkkel, de mind ezt a szakmai tennivalóktól lopod el – ismerős a jelenség? Olyannal foglalkozol, amihez igazából nem is értesz, a sok utánajárás, -olvasás további értékes időket vesz el attól, amit sokkal nagyobb hatékonysággal tudnál csinálni. Emiatt állandóan időzavarban vagy, ráadásul az eredmény sem tükrözi a befektetett munkát. Itt az ideje, hogy szakemberekre bízd a marketinged, Te pedig foglalkozz 100%-ban azzal, amihez igazán értesz és örömmel csinálsz!
Szolgáltatásaink
Nézz szét nálunk, milyen területeken mozgunk otthonosan, és ha úgy látod, hogy a Te marketingedet is támogatni tudjuk, jelentkezz!
Rólunk
Feltétlen ismerd meg az Illum Marketing Stúdiót, ha úgy érzed, hogy profi vagy a szakmádban, csak a „megvilágításod” nem megfelelő a piacon!
Kreatív
Folyamatosan gyűjtjük a kreatív inspirációkat, és igyekszünk Téged is tűzbe hozni, hogy felejtsd el a megszokott megoldásokat.
Felelősségvállalás
Az Illum egyik kedvenc feladata annak a műhelymunkának a támogatása és népszerűsítése, amelyben a konfliktuskezelésé, az önismereté és a hatékony kommunikációé a főszerep.
Pályázati lehetőségek
Célunk, hogy a lehető legköltséghatékonyabb módon valósítsuk meg marketingelképzeléseidet. Ha sikerül mindezt „ingyen”, vagy csupán minimális önerővel, mi vagyunk a legboldogabbak.
Hírlevél
Megígérjük, hogy nem fogjuk teleszórni a postaládádat mindenféle hiábavalósággal, úgyhogy bátran iratkozz fel, ha folyamatos „kreatív impulzusra” és új marketingötletekre vágysz!