Marketing tanácsadás

& Stratégia

Ha most indítod be az üzleted, vállalkozásod, és szeretnél az első perctől kezdve profin kommunikálni a piacon… Ha már jó ideje piacon vagy, de úgy érzed, a marketing kommunikációd még mindig nem az igazi… Ha csupán egyetlen marketing kampányod vagy valamilyen marketing akciód kapcsán jönne jól a segítség: pl. marketing stratégia, néhány friss, kreatív ötlet, tanács, tapasztalatból fakadó vélemény…

Vedd igénybe marketing tanácsadás szolgáltatásunkat!

Ha marketing tanácsadásra van szükséged

Miért vagyunk mi a tökéletes választás?

  • Mert akármilyen jó érzéked is van a marketinghez, profi marketing stratégiához szakmai tudásra és tapasztalatra is szükség van. Ezt megkapod tőlünk.
  • Mert a szakmai tapasztalat és gyakorlat mellett a kreativitásunkra is számíthatsz.
  • Mert a megfelelő marketing stratégiai irányvonal kitűzése mellett a marketingeszközök kiválasztásában is maximálisan a segítségedre leszünk.
  • Mert innovatív, kreatív marketingötleteket kapsz tőlünk, melyeket – ha kéred – kivitelezünk is Neked.
  • Mert ár–érték arányban a legjobban jársz velünk.
Amiben segítünk…

Teljes körű marketing tanácsadás kreatívan és hatékonyan

Ha átgondolt marketing stratégiára vagy működő tanácsokra, ötletekre van szükséged, válaszd az alábbi szolgáltatásainkat! Mindezek integrált bevetésével lehetsz a leghatékonyabb!

marketing tanacsadas celok

Célok kijelölése

Ha nincsenek lefektetve egyértelmű marketing célok, nem tudsz sikeres lenni. Homályos, kritériumok nélküli célkitűzésekkel nem jönnek az eredmények, de a sokféle cél is kontra produktív.

marketing tanacsadas usp

UMP meghatározása

Fontos, hogy legyen legalább egy olyan egyedi ajánlatod, ha úgy tetszik egyedi előnyöd (unique marketing proposal), amellyel kitűnhetsz a piacon a számtalan ajánlat között.

marketingtanacsadas celcsoport

Célcsoport-meghatározás

Minél konkrétabban sikerül körvonalazni a célcsoportjaidat, annál könnyebben találjuk meg hozzájuk a kommunikációs csatornákat, eszközöket és üzeneteket.

marketing tanacsadas kommunikacios strategia

Kommunikációs stratégia

Ha marketing tanácsadást kérsz tőlünk, nem csupán jó ötleteket adunk, hanem egy komplett marketing startégiát is felállítunk Neked, melynek kivitelezését is vállaljuk.

marketing tanacsadas design

Design, vizuális meggyőzés

A vizualitás fontosságát a mai világban már nem kell magyarázni. Ha ízléses látvánnyal fogadod a terméked iránt érdeklődőket, hatalmas lépést tettél a bizalom kiépítésében.

marketing tanacsadas arstrategia

Árstratégia, árképzés

A marketing egyik legfontosabb pillére a termék vagy szolgáltatás ára. Fontos, hogy számos tényezőt figyelembe véve, a kommunikációval harmonizálva képezzünk végleges piaci árat.

Ha marketing tanácsadást vagy marketing stratégiát kérsz tőlünk, erre számíts!

Együttműködés a gyakorlatban

  • Küldd el űrlapon az elérhetőségeidet, ha marketing tanácsadásra vagy marketing stratégiára van szükséged, mi pedig 24 órán belül jelentkezünk. Ezzel még semmire nem kötelezed el magad, csupán adsz egy esélyt arra, hogy elindulj egy olyan úton, amely a céged sikeréhez vezethet.
  • 30 perces ingyenes konzultáció során megbeszéljük, hogy pontosan miben van szükséged segítségre. Néhány ötletre, közös agyalásra vágysz, mert nincs senki a cégednél, akivel hatékonyan tudnál brain stormingolni egy kampányod vagy bármilyen marketing tevékenységed kapcsán? Vagy alapjaiban szeretnéd átbeszélni a marketinged? Netán komplett marketing stratégiát vársz tőlünk? Ezek mind olyan kérdések, amelyeket az árajánlat-készítéshez és a felkészüléshez fontos tudnunk.
  • Az előzetes konzultáció alapján küldünk árajánlatot. Elképzelhető, hogy néhány óra közös agyalás már óriási segítség lesz számodra, és a továbbiakban nem lesz szükséged ránk, boldogulsz nélkülünk is – ebben az esetben tanácsadói óradíjjal kell számolnod (1 óra = 60 perc). Ha komplett marketing stratégiai tervre van szükséged, részletes árkalkulációt kapsz tőlünk a dokumentáció elkészítésére vonatkozóan.
  • Az árajánlat elfogadását követően kijelöljük a tanácsadás időpontját, melynek megkezdéséig a tanácsadói díj megfizetése szükséges díjbekérő alapján. A marketing stratégiai terv készítése is konzultációkkal indul, de ezeknek az óráknak a költségét a dokumentáció ára tartalmazza. Az általunk elkészített terv alapján a kivitelezést is szívesen vállaljuk, ha kéred. Ebben az esetben külön megállapodást kötünk majd.
  • Figyelem! A marketing stratégiai tervhez ajándékba adunk egy konkurenciaelemzést is, hiszen ezt a munkát előzetesen, a terv elkészítéséhez minden esetben elvégezzük, és akkor miért ne profitálnál belőle Te is.

Kérdések

Még ma tedd meg az első lépést!

Ha marketing tanácsadásra van szükséged, küldd el az űrlapon az elérhetőségeidet, és 24 órán belül felvesszük veled a kapcsolatot! Minden elköteleződés nélkül 30 perces online vagy telefonos konzultáció keretében megbeszéljük, hogy hogyan tudunk a segítségedre lenni.

Hívhatsz is minket bátran!

+36 30 414 0366

Adatvédelmi nyilatkozat