Virtuális marketing

asszisztencia

A napi rutin feladatok teljesen elapróznak, így az érdemi feladatokra már nincs igazán minőségi időd?

Vagy teljes erőddel a cégfejlesztésre és az ügyfélkiszolgálásra koncentrálsz, viszont ez a profi kommunikáció rovására megy?

Hétvégén is dolgozol, mert nem győzöd a munkát, de így is csak éppen utoléred magad, a cégfejlesztésre azonban semmi időd nem marad? Pedig minden vágyad, hogy legyen egy jól tervezhető, kiszámítható vállalkozásod.

Virtuális marketing asszisztensre van szükséged!

Ha virtuális marketing asszisztensre van szükséged

Miért vagyunk mi a tökéletes választás?

 • Mert a közreműködésünkkel 30-60 órát is fel tudsz szabadítani havonta. Ezt az időt cégfejlesztésre, ötletek megvalósítására tudod fordítani.
 • Mert virtuális marketing asszisztenst megbízni sokkal költséghatékonyabb a számodra, mint egy alkalmazotti viszonyban foglalkoztatott marketing asszisztenst felvenni.
 • Mert a munkavégzés helyét, eszközeit, a szükséges szoftvereket nem neked kell biztosítani, ez a mi dolgunk.
 • Mert nincs vele plussz adminisztrációs feladat. Nem kell foglalkoznod a bérszámfejtéssel, járulékokkal, a szabadságolással, Te csak a tényleges munkát fizeted ki.
 • Mert nem kell többet marketing területen képezned magad, megteszi ezt helyetted virtuális marketing asszisztensed.
Fix óradíjas megbízás

Mennyibe kerül egy virtuális marketing asszisztens?

Ha a virtuális marketing asszisztenciát választod, előzetes megbeszélés alapján alakítjuk ki a feladatokat és az időbeosztást. Napi rendelkezésre állástól kezdve havi szintű projektfeladatok elvégzéséig rugalmas és a lehető legpraktikusabb együttműködési formát alkalmazzuk.

virtualis marketing asszisztens essentials

Essentials

30 óra / hó
(átlag 7,5 óra / hét)
114.990 Ft
(3833 Ft / óra)

virtualis marketing asszisztens basic

Basic

40 óra / hó
(átlag 10 óra / hét)
149.000 Ft
(3725 Ft / óra)

virtualis marketing asszisztens premium

Premium

60 óra / hó
(átlag 15 óra / hét)
210.000 Ft
(3500 Ft / óra)

Ha a virtuális marketing asszisztenciát választod, erre számíts!

Együttműködés a gyakorlatban

 • Ha a virtuális marketing asszisztencia szolgáltatásunk érdekel, küldd el űrlapon röviden, hogy miben szeretnéd a segítségünket, mi pedig 24 órán belül jelentkezünk.
 • 30 perces ingyenes konzultáció során megbeszéljük, pontosan milyen területeken van szükséged virtuális marketing asszisztenciára.
 • A megbeszéltek alapján szerződésben foglaljuk össze a teendőket, az óraszámot és a szolgáltatás árát.
 • Hétköznap 9 és 17 óra között áll rendelkezésedre virtuális marketing asszisztensed (a napi egyeztetések, megbeszélések igény szerint működhetnek). A hétvégi munka sem kizárt emelt óradíjjal. (egyedi megállapodás kérdése, de akkor inkább Te is pihenj!)
 • Heti rendszerességgel történik az időelszámolás, a csomagárat mindenképpen kiszámlázzuk, ezért a delegált feladatok időben való kiadására mindenképpen Neked kell ügyelni.
 • A munka kifizetése havonta számla ellenében történik, 8 napos fizetési határidővel.

Kérdések

Még ma tedd meg az első lépést!

Legyen virtuális marketing asszisztensed, delegáld le a részfeladatokat, és építsd ezerszer hatékonyabban a vállalkozásod, mint eddig! Küldd el űrlapon az elérhetőségeidet, és 24 órán belül felvesszük veled a kapcsolatot! Minden elköteleződés nélkül 30 perces online vagy telefonos konzultáció keretében megbeszéljük, hogy hogyan tudunk a segítségedre lenni. Olvasd el blog-bejegyzésünket is ezzel kapcsolatban!

Hívhatsz is minket bátran!

+36 30 414 0366

Adatvédelmi nyilatkozat