Tartalommarketing

szövegírás

…mellyel folyamatosan edukálni tudod a célcsoportodat, azaz a termékelőnyeidet tudod hangsúlyozni, közben bizalmat építesz, és állandóan szem előtt vagy, ráadásul úgy, hogy nem az jön le rólad, hogy csak eladni akarsz, de azt minden áron.

Ha tartalommarketing szolgáltatásokra van szükséged

Miért vagyunk mi a tökéletes választás?

  • Mert rendszeresen és folyamatosan kell tartalmakat gyártani a különböző felületekre ahhoz, hogy a piacon jól látható legyél. Amellett, hogy online marketing szövegírásban a segítségedre leszünk, folyamatosan szállítjuk a jobbnál jobb ötleteket is.
  • Mert egyáltalán nem biztos, hogy Te a célcsoportod nyelvét beszéled, mi ellenben biztosan nem fogunk szakmázni, csak amennyit éppen szükséges.
  • Mert a minőségi marketing szövegírás az egyik legidőigényesebb marketingtevékenység, amelyet ha kiszervezel rengeteg időd és energiád szabadul fel cégépítésre.
  • Mert speciális tudást igényel olyan tartalmakat készíteni, amelyek valóban hatékonyan tudnak működni a különböző online felületeken. Nekünk pedig a tudásunk és a tapasztalatunk is megvan ehhez.
  • Mert tartós üzleti eredményeket szeretnél elérni, amelyek elképzelhetetlenek ma már professzionális tartalommarketing nélkül.
Amiben segítünk…

Teljes körű tartalommarketing megoldások kreatívan és hatékonyan

Ha marketing szövegírásra vagy vizuális tartalom készítésre van szükséged, az alábbi szolgáltatások bármelyikét egyenként is választhatod, de integráltan még hatékonyabb lehetsz!

tartalommarketing weboldal

Weboldal seo szövegírás

Keresőbarát weboldal-szöveget kapsz tőlünk, a jelenlegi trendeknek megfelelő tartalommal. Mit jelent ez? Mind a Google, mind a látogató szeretni fogja.

tartalommarketing landing

Landing page tartalom

Ha szeretnéd, hogy az online hirdetéseidről egy professzionális oldalra érkezzenek az érdeklődők, bízd ránk ezeknek az oldalaknak az elkészítését!

tartalommarketing blog

Blog szövegírás

Bár a blogolás könnyed műfajnak tűnik, mégis ez benne a kihívás. Hiszen egy szakmai leírást kell könnyed, fogyasztható stílusban tálalni. Ha ez sikerül, óriási mértékben tudsz bizalmat építeni.

tartalommarketing socialm

Social media tartalmak

Ez ma már a tartalommarketing elengedhetetlen eleme. Mindezt változatosan, könnyed stílusban, az eladási szándék semmilyen látszatát nem keltve.

tartalommarketing hirlevel

Hírlevéltartalmak

Akik már addig eljutottak, hogy feliratkoztak a hírleveledre, megérdemlik, hogy folyamatosan releváns, számukra értékes információt kapjanak. Megírjuk és meg is szerkesztjük a hírleveled.

tartalommarketing reklamanyag

Reklámanyagok, PR-cikk

Bízd ránk bármilyen reklámszöveg, marketing anyag tartalmának az előállítását (legyen az online vagy offline), nem csak emlékezni fognak rád, de a benyomás is pozitív lesz.

Ha ránk bízod a tartalommarketinged, erre számíts!

Együttműködés a gyakorlatban

  • Ha bármilyen tartalommarketing szolgáltatásra (marketing szövegírásra, vizuális tartalomra) van szükséged, küldd el űrlapon az elérhetőségeidet, írd le röviden, miben vársz tőlünk segítséget, mi pedig 24 órán belül jelentkezünk.
  • 30 perces ingyenes konzultáció során megbeszéljük a részleteket.
  • Az előzetes konzultáció alapján küldünk árajánlatot. Ennek elfogadásával indul el egy előkészítő munka, mely során néhány órára még igénybe vesszük az idődet, hiszen fontos, hogy azonosulni tudjunk a céljaiddal, át tudd adni nekünk a piaccal kapcsolatos meglátásaidat, tudnivalókat, és megadj nekünk hasznos (akár külföldi) forrásokat.
  • Ha egyszeri megbízásról van szó (pl. honlaszöveg, landingoldal szöveg, prospektus stb.), elvégezzük a munkát, és elfogadást követően kiszámlázzuk az előzetesen megadott díjat.
  • Folyamatos megbízás esetén készítünk egy tartalomnaptárt, melyben rögzítjük, hogy milyen tartalmat, mikor, milyen formában és hol jelentetünk meg. Ez alapján és határidők mentén halad majd a tematikus és rendszeres munkavégzés havi elszámolással és kifizetéssel.

Kérdések

Még ma tedd meg az első lépést!

Szervezd ki a tartalommarketinged! Bízd ránk a marketing szövegírást és a vizuális tartalmaid elkíszítését! Küldd el az űrlapon az elérhetőségeidet, és 24 órán belül felvesszük veled a kapcsolatot! Minden elköteleződés nélkül 30 perces online vagy telefonos konzultáció keretében megbeszéljük, hogy hogyan tudunk a segítségedre lenni.

Hívhatsz is minket bátran!

+36 30 414 0366

Adatvédelmi nyilatkozat