rolam aloldalra

“A marketinget megtanulni napok kérdése. Mesterévé válni – egy életen át tart.” (Philip Kotler)

alairasom filc removebg preview

Akik vagyunk

Az illum elnevezés (illuminatio = megvilágítás) először talán azt sejteti Veled, hogy világítástechnikával foglalkozunk. Nos, annyira nem jársz messze az igazságtól…
Azért választottam ezt a nevet, mert hiszek abban, hogy egy jó marketinges képes megvilágítani egy cég tevékenységét, termékeit úgy, hogy az a piacon nemcsak láthatóvá válik, hanem észreveszik a potenciális vevők, ügyfelek azokat az értékeket is, amelyeket a vállalkozás TÉNYLEGESEN hordoz.

Felejts el bennünket, ha azt szeretnéd, hogy mindenféle valótlan ígéretekkel bombázzuk a potenciális ügyfeleidet! DE ha úgy érzed, hogy profi vagy a szakmádban, csak a „megvilágításod” nem megfelelő még a piacon, feltétlen ismerkedj meg velünk!

Jól ismerjük a megfelelő „világító eszközöket”, tudjuk, hová és hogyan kell irányítani a „fényt”, és milyen erővel kell azt használni, hogy a lehető legkedvezőbb arcodat mutathasd a vevőidnek.

Nem fogunk púderezni, kozmetikázni! DE gondoskodni fogunk arról, hogy a lehető legjobb megítélésed legyen a piacon; vevőid számára a Te céged legyen a legszimpatikusabb. Üzeneteidet eljuttatjuk azokhoz a potenciális ügyfelekhez, akik még nem is hallottak rólad, és meggyőzzük őket arról, hogy a hatalmas kínálat ellenére egyedül Téged, a Te termékedet, szolgáltatásodat érdemes és ésszerű választani.

Persze azt tudnod kell, hogy mindent nem vállalunk be! Hiszen mindebben az is nagyon lényeges, hogy legyen mit megvilágítani, és érdemes legyen arra fényt irányítani… márpedig ez kőkeményen a Te részed! No de ha ezzel nincs gond, rajtunk nem fog múlni a siker.

Kérdések

Még ma tedd meg az első lépést!

Válaszd a marketing kiszervezést! Küldd el az űrlapon az elérhetőségeidet, és 24 órán belül felvesszük veled a kapcsolatot! Minden elköteleződés nélkül 30 perces online vagy telefonos konzultáció keretében megbeszéljük, hogy hogyan tudunk a segítségedre lenni.

Hívhatsz is minket bátran!

+36 30 414 0366

Adatvédelmi nyilatkozat