Rendezvényszervezés

sajtókapcsolat

Szervezd ki a rendezvényszervezést, ha nem csupán a virtuális térben akarsz forgolódni, hanem valódi, élő kapcsolatokat is szeretnél építeni saját és külsős rendezvényeken, de nincs időd, energiád, sem tapasztalatod megszervezni! Sajtókapcsolatok ápolásában is a partnered vagyunk!

Ha személyes vagy sajtó kapcsolatok építésében keresel partnert

Miért vagyunk mi a tökéletes választás?

 • Mert ha neked nincsenek ötleteid, nekünk vannak.
 • Mert ötleteinket az igényeidhez és a céljaidhoz igazítjuk.
 • Mert amellett, hogy szervezünk neked egy színvonalas rendezvényt vagy rendezvényen való megjelenést, a marketing szempontokat is figyelembe vesszük.
 • Mert a megvalósításban is számíthatsz ránk, a szervezés minden apró részletére nekünk lesz gondunk, Te pedig teljes mértékben a partnereidre fókuszálhatsz.
 • Mert eseményed jó hírét visszük a virtuális térben is.
 • Ha a terméked, szolgáltatásod a sajtó számára érdekes, teszünk róla, hogy rendszeresen írjanak, beszéljenek rólad a médiában is.
Amiben segítünk…

Rendezvényszervezés és sajtókapcsolatok ápolása marketing céljaidnak megfelelően

Legyen szó kiállításról, promóciókról, konferenciákról, termékbemutatókról,
bízd ránk a tervezést és a kivitelezést!

rendezvenyszervezes1 kulsosrendezvenyek

Külsős rendezvények

Szívesen részt vennél kiállításokon, szakmai rendezvényeken, de nincs időd megszervezni a részvételt, odafigyelni a sok apróságra? Megtesszük helyetted, bízd ránk a szervezést, Te pedig koncentrálj a kapcsolatépítésre!

rendezvenyszervezes2 sajatrendezvenyek

Saját rendezvények

Hiszel abban, hogy a személyes kapcsolatoknak sokkal nagyobb ereje van, mint az online jelenlétnek, de se időd, se energiád, hogy egy színvonalas rendezvényt szervezz a partnereidnek?
Szervezd ki a rendezvényszervezést!

rendezvenyszervezes3 sajtokapcsolatok

Sajtókapcsolatok

Ha a sajtó számára érdekes a szolgáltatásod, terméked, semmi szín alatt ne hagyd ki azt a nagyszerű lehetőséget, hogy ellátod a médiát a megfelelő információkkal, ami által folyamatosan szem előtt vagy és médiafigyelmet kapsz.

Ha a rendezvényszervezést vagy sajtómunkát kérsz tőlünk, erre számíts!

Együttműködés a gyakorlatban

 • Elküldöd űrlapon az igényedet, mi pedig 24 órán belül jelentkezünk.
 • 30 perces ingyenes konzultáció során megbeszéljük, hogy pontosan miben van szükséged segítségre, és megbeszéljük a részleteket. Ezt követően küldünk árajánlatot.
 • Az árajánlat elfogadása után részletes tervet készítünk a rendezvény szervezésével, kivitelezésével kapcsolatosan, amelyben kitérünk azokra a marketing lehetőségekre, eszközökre, lehetséges üzenetekre is, amelyeket érdemes bevetni a hatékonyság érdekében.
 • Ha sajtókapcsolatok ápolásában vársz tőlünk segítséget, összegyűjtjük neked a lehetséges médiumokat és téma- valamint időtervet készítünk.
 • A terv elfogadása után indul el az érdemi munka, melyről folyamatos tájékoztatást adunk.
 • Rendezvény esetén a kivitelezés után az utómunkálatokra, follow up-ra is gondunk van, ezt a terhet is levesszük a válladról.

Kérdések

Még ma tedd meg az első lépést!

Ha rendezvényszervezésben, sajtókapcsolatok ápolásában van szükséged segítségre, küldd el az űrlapon az elérhetőségeidet! Minden elköteleződés nélkül 30 perces online vagy telefonos konzultáció keretében megbeszéljük, hogy miben és hogyan tudunk a segítségedre lenni.

Hívhatsz is minket bátran!

+36 30 414 0366

Adatvédelmi nyilatkozat