Konkurencia

elemzés

Érdekel, hogyan kommunikálnak versenytársaid a piacon?

Szeretnéd tudni, milyen marketingeszközöket vetnek be a konkurenseid, amikkel vevőt visznek el tőled?

Szeretnél a legprofibb lenni, és legalább egy lépéssel mindig előbbre járni a piacon, mint a versenytársaid?

Kérd konkurencia elemzésünket!

Ha konkurencia elemzésre van szükséged

Miért vagyunk mi a tökéletes választás?

  • Mert a számodra releváns versenytársaidat vesszük górcső alá (max. 3 általad megadott konkurens + általunk választottak).
  • Mert célirányosan dolgozunk, tudjuk, hogy hol találjuk meg a számodra legfontosabb információkat.
  • Mert a számodra legfontosabb üzleti szempontokat vesszük figyelembe.
  • Mert nem csak elemzést, hanem javaslatokat is kapsz tőlünk.
Figyelj a versenytársaidra!

Mikor van szükséged konkurencia elemzésre?

Azt szokták mondani, hogy egy jó vállalkozó a saját céljaira koncentrál, a versenytársai hidegen hagyják. Ezzel a közhellyel csak részben értünk egyet. Vannak helyzetek, amikor igenis nem árt, ha tisztában vagy a konkurenseid tevékenységével.

konkurenciaelemzes1

Vállalkozás indításkor

Ha új vállalkozást indítasz, alap, hogy tájékozódsz a versenytársaidról, felméred kínálatukat, erejüket, elemzed a tevékenységüket, de akár ötleteket is gyűjthetsz tőlük a marketinged hatékonysága érdekében.

konkurenciaelemzes2

Termék bevezetéskor

Ha jó ideje már piacon vagy, és szeretnél új terméket, szolgáltatást bevezetni, mindenképpen érdemes a konkurenseid kínálatát felmérni és elemezni. E mellett a kommunikációs és sales tevékenység vizsgálata legalább ilyen fontos.

konkurenciaelemzes3

Piaci részesedés növelésekor

Ha jó ideje már piacon vagy, de szeretnél még nagyobb piaci részesedést, amellett hogy a potenciális vevőid igényeit felméred, érdemes a versenytársaid tevékenységét is górcső alá venni.

Ha konkurencia elemzést kérsz tőlünk, erre számíts!

Együttműködés a gyakorlatban

  • Küldd el nekünk űrlapon néhány szóban, hogy miért lenne szükséged konkurencia elemzésre, mi pedig 24 órán belül jelentkezünk.
  • Előre kijelölt 30 perces ingyenes konzultáció során megbeszéljük a részleteket. Mire leszünk kíváncsiak? >>> A vállalkozás mely fázisában vagy éppen? Most indulsz vagy már jelen vagy a piacon? Milyen piacon tevékenykedsz? Milyen terméket, szolgáltatást kínálsz? Csak belföld vagy külföld is érdekel? Milyen céllal szeretnél információt gyűjteni a versenytársaidról? stb.
  • Az előzetes konzultáció alapján küldünk árajánlatot. Ennek elfogadását követően szerződést kötünk, melyben rögzítjük szolgáltatásunk részleteit, a munka elvégzésének határidejét és a munkadíjat. Ez után indul el a közös munka, mely során rövid ideig még szükségünk lesz a segítségedre, hiszen a Te szempontjaidat mindenképpen szeretnénk figyelembe venni a konkurencia elemzés elkészítésekor. Az összegyűjtött adatokat, információkat végül rendszerezzük, elemezzük, és feldolgozott állapotban adjuk át dokumentáció formájában.
  • Az elemzésünket tartalmazó dokumentációt határidőre szállítjuk. Ezt követően egy előre kijelölt időpontban 1 órás konzultáció keretében átbeszéljük a tapasztalatokat, és megosztjuk veled javaslatainkat.

Kérdések

Még ma tedd meg az első lépést!

Kérd konkurencia elemzésünket, és építsd hatékonyabban a vállalkozásodat, mint eddig! Küldd el az űrlapon az elérhetőségeidet, és 24 órán belül felvesszük veled a kapcsolatot! Minden elköteleződés nélkül 30 perces online vagy telefonos konzultáció keretében megbeszéljük, hogy hogyan tudunk a segítségedre lenni.

Hívhatsz is minket bátran!

+36 30 414 0366

Adatvédelmi nyilatkozat