Bízd ránk a

marketinged!

Válaszd a marketing kiszervezést, és egy teljes csapat dolgozik majd a sikeredért! Nem kell többet jó grafikust, szövegírót, webest stb. keresned, aztán ha mégsem válik be, újra végig csinálni a tortúrát. Jól bevált, összeszokott szakembereink tesznek meg mindent azért, hogy a céged egyre sikeresebb legyen a piacon. Egy marketinges helyett kapsz egy komplett marketing osztályt.

Amiben segítünk…

Online és offline kiszervezett marketing szolgáltatások kreatívan és hatékonyan

Ha a marketing kiszervezés mellett döntesz, az alábbi szolgáltatások bármelyikét választhatod, de integráltan még hatékonyabb lehetsz!

hero marketingtanacsadas1

Marketing tanácsadás

Fordulj hozzánk bizalommal, ha elakadtál a marketingeddel, vagy valami egészen új fába akarod vágni a fejszédet, és tanácsra vagy jól felépített stratégiára van szükséged!

hero kapcsolat

Konkurencia elemzés

Válassz minket, ha mindent meg szeretnél tudni a versenytársaid kommunikációs tevékenységéről és ügyfélkezeléséről! Csak így tudsz egy lépéssel mindig előttük járni.

hero grafikaitervezes

Grafikai tervezés, arculat

Ha igényes, ízléses, 21. századi dizájnnál alább nem adod… Ha Te is egyetértesz azzal, hogy ma már profi vizualitás nélkül nincs hatékony kommunikáció… Feltétlen keress meg minket!

hero onlinemarketing

Online marketing

Az internet korszakában nincs nagyobb kockázat annál, mint kimaradni a lehetőségből. Ne kockáztass! Kommunikálj professzionálisan az online térben is! Segítünk!

hero PR

Rendezvények, sajtókapcsolat

Legyen szó bármilyen eseményről, kiállítási részvételről, közönségkapcsolat-építésről, keress bátran! Ne csak a virtuális térben építsd a márkád!

hero virtualis marketingasszisztens

Virtuális marketing asszisztencia

A napi rutin marketing és sales feladatok szerte-szét viszik a figyelmed és az energiád, az idődről nem is beszélve? Miért nem delegálod le ezeket a feladatokat?

rolam fooldalra

“A marketinget megtanulni napok kérdése. Mesterévé válni – egy életen át tart.” (Philip Kotler)

alairasom filc removebg preview

Akik vagyunk

Az illum elnevezés (illuminatio = megvilágítás) először talán azt sejteti Veled, hogy világítástechnikával foglalkozunk.
Nos, annyira nem jársz messze az igazságtól…

Azért választottam ezt a nevet, mert hiszek abban, hogy egy jó marketinges képes megvilágítani egy cég tevékenységét, termékeit úgy, hogy az a piacon nemcsak láthatóvá válik, hanem észreveszik a potenciális vevők, ügyfelek azokat az értékeket is, amelyeket a vállalkozás TÉNYLEGESEN hordoz.

Felejts el bennünket, ha azt szeretnéd, hogy mindenféle valótlan ígéretekkel bombázzuk a potenciális ügyfeleidet! DE feltétlen ismerd meg az Illum Marketing Stúdiót, és válaszd a kiszervezett marketinget, ha úgy érzed, hogy profi vagy a szakmádban, csak a „megvilágításod” nem megfelelő még a piacon.

Ha a marketing kiszervezést választod, erre számíts!

Együttműködés a gyakorlatban

  • Kutakodunk, egyeztetünk, ismerkedünk

Ahhoz, hogy hatékonyan tudjunk segíteni, jól kell ismernünk a piacodat, a cégedet, a célkitűzéseidet, a jövőbeni elképzeléseidet, ezért rengeteg információt gyűjtünk be rólad, a vevőidről, sőt a konkurenseidről is. Ez idő, mi is tudjuk, de a jó alapozás meghálálja magát.

  • Jövőbe nézünk, tervezünk

A sok információt aztán rendszerezzük, és egyre jobban kialakul a mi fejünkben is egy elképzelés, amit konkrét stratégia és cselekvési program formájában veled is megosztunk. Mindez nem egy kőbevésett terv lesz, tehát gyúrhatjuk még együtt tovább, DE aztán…

  • Startolunk, gyakorlatba ültetünk

Belecsapunk a terv megvalósításába, és amit együtt megálmodtunk, elterveztünk, azt szépen lépésről lépésre kivitelezzük. A folyamatnak ezen részében rajtunk a világ szeme, tehát Te picit szusszanhatsz, de nem sokáig, mert a munkánk gyümölcse hamarosan jelentkezni fog.

  • Elemzünk, értékelünk

Természetesen nem állítjuk magunkról, hogy mindent elsőre a legtökéletesebben fogunk csinálni – ez nem csak szerénytelenség, de irrealitás is lenne. Viszont nem is dőlünk hátra egy-egy akció után, hanem folyamatosan figyeljük, kielemezzük és értékeljük a reakciókat.

  • Korrigálunk, még jobban csináljuk

Sokszor minket is meglep a vevő reakciója, de nem vesszük zokon, ha nem az általunk vártaknak megfelelően reagál, hanem lépünk: javítunk a folyamaton, a szövegen, a kreatívon… amin csak kell, és addig nem nyugszunk, amíg el nem nyertük a kegyeit.

Kérdések

Még ma tedd meg az első lépést!

Válaszd a marketing kiszervezést! Küldd el az űrlapon az elérhetőségeidet, és 24 órán belül felvesszük veled a kapcsolatot! Minden elköteleződés nélkül 30 perces online vagy telefonos konzultáció keretében megbeszéljük, hogy hogyan tudunk a segítségedre lenni.

Hívhatsz is minket bátran!

+36 30 414 0366

Adatvédelmi nyilatkozat